top of page

MATHAGE & DYRKING

uten gift og unødvendig ressursbruk

Pusterom landskap tilbyr hjelp og planer for å komme i gang med, eller for å utvide kjøkkenhagen.

Alle, uavhengig av erfaring, tid og ambisjonsnivå kan få til å dyrke sin egen mat. Mestringsfølelsen av å spise eller servere noe men har fulgt fra man satt frøet i jorda til det serveres, er helt fantastisk. Ikke bare er det miljøvennlig og kortreist, men man setter mer pris på og utnytter maten bedre, og man har kontroll på hva maten man spiser inneholder. Man kan starte i det små, og utvikle hagen etterhvert som man får det til. Ved riktig planlegging og tilrettelegging kan man dyrke nærmest uten vanning, luking og gjødsling og graving. Vi bistår i hele prosessen, og lager trinnvis og årvis plan basert økologi- og permakulturprinsipper for at du skal få det til. Les mer om designfilosofien vår her, og eksempler på utforming her.

Ta kontakt her.

 

 

dyrking.png

DETTE TILBYR VI:

- Hjelp til å begynne med økologisk dyrking etter permakulturprinsipper til hager, balkong, bakgårder og borettslag. 

- Fra idéer til ferdige planer og utforming av kjøkkenhage, med sortsplan etter matvaner og ambisjonsnivå, og gjennom flere år (vekstskifte) og plan og utforming for kompostering og sluttede kretsløp. Etter behov og ønske kan jobben gjøres selv, i samarbeid med oss, eller settes bort. Om du ønsker å starte i det små, med mulighet for å utvide, tilrettelegger vi for det. 

- Samtale og kartlegging av behov for sorter etter matvaner og mengde av selvforsyning, ønsket arbeidsmengde og plass i hagen.

- Etablering av urte- og medisinhage etter ønske og behov. 

- Planer om oppfølging, skjøtsel, vekstskifte, gjødsling, kompostering.

Priser fra 6000,- 

 

dottertilsirkel.png
horisontal.png

© 2020 PUSTEROM LANDSKAP

post@pusteromlandskap.no

Oslo, Norge

bottom of page