top of page

Designfilosofi

BLOMKARSEPIPEBLÅp.png

GRATIS AKTIVITETSHEFTE - TIL STEDE I HAGEN
 

Nå er våren her, og koronarestriksjonene gjør at vi skal holde oss mest mulig i hjemmet og nærområdet. Derfor har Pusterom landskap utarbeidet et ute- og inne-aktivitetshefte som alle kan få glede av - uansett alder og om man har tilgang på egen hage, balkong eller park, og om man skal gjøre det alene eller med andre i husstanden. 

Heftet består av sju oppgaver, gjør de på deres måte og noter, tegn, ta bilder og diskuter underveis. 

 

Vi håper at alle løser oppgavene på sin egen måte, og deler underveis slik at man kan lære av hverandre. Del gjerne opplevelser, bilder og tegninger underveis på Facebook og Instagram. Tagg oss @pusteromlandskap og bruk hashtaggen #tilstedeihagen for å være med i trekningen av å vinne en ferdig hagedesignplan av ditt design!

Målet er at flere skal få mer glede av de nære omgivelsene, oppdage noe nytt og være kreativ og til stede der man befinner seg. Lykke til! Bruk gjerne en egen notatbok, papirblokk eller dette heftet underveis i prosessen. Gjør gjerne én øvelse hver dag, for eksempel i påskeferien. Eller gjør det når det passer deg. Vi ønsker at flere blir oppmerksomme og nysgjerrige på landskapet vi omgir oss med, spesielt i det hverdagslige nære. 

Lykke til! 

Trykk på PDF-knappen for å laste ned,

eller klikk her.

  • Facebook
  • Instagram
ADK_0009 (1).JPG
dottertilsirkel.png
horisontal.png

© 2020 PUSTEROM LANDSKAP

post@pusteromlandskap.no

Oslo, Norge

bottom of page