top of page

Plantedesign

Vi lager vakre planteplaner med omtanke for lokalt biologisk mangfold og pollinatorer, estetikk og komposisjon, som krever minimal input av vanning, skjøtsel og næringstilførsel. Vi foreslår gjerne spiselige og medisinske planter, samt stedegne planter, samt planter egnet for regnbed, rensing av overvann og for takhager. 

 

Planter gir form og liv til et rom. Vi tenker både på blomstringstid gjennom hele sesongen, på skulpturelle bladverk og frøstander, palett og rytme. Og på hvordan plantene kan stå som skulpturer på vinteren - og hvilke planter som vil trives akkurat hvor.

Vi tilpasser innhold og detaljeringsgrad i plantedesignet etter ditt behov og plan for gjennomføring. En pakke for plantedesign kan inneholde detaljerte eller overodnede prinsipper og planer for hele eller deler av uteområdet, og forslag på stegvis realisering over tid.

Innhold for plantedesign

- PLANTEPLAN I MÅLESTOKK

med inndelinger og plassering av bed, plantenavn og antall

- PERSPEKTIV OG SNITT AV BED

 Illustrasjoner av bed, utforming av bed; jordoppbygging, kanting.

- PLANTELISTE

Planteliste med oversikt over latinsk og norsk navn, antall, planteavstand, spiselig/medisinsk verdi, samt blomstringstid og - farge

- TIPS TIL PLANTING

Du kan legge til også legge til:

- SKJØTSEL- OG VEDLIKEHOLD

Skjøtsel- og vedlikeholdsplan gjennom hele året, med oversikt og veiledning over blant annet stell, nedklipping, gjødsling, skadedyrbekjempelse, beskjæring.

- KORTE BESKRIVELSER

Kort beskrivelse planter med ulike bruksområder og eventuell medisinsk eller spiselig verdi.

Kontakt oss

Skriv til oss, så finner vi en passende prosess for ditt prosjekt. Obs! Husk å sjekke spam-filteret ditt, noen ganger havner e-posten fra oss der. :-)

Tlf: 97 06 58 97

E-post: post@pusteromlandskap.no

Obs! Husk å sjekke spam-filteret ditt, noen ganger havner e-posten fra oss der. :-)

Takk for melding :-)

bottom of page