top of page

Prosjekter

ns_19099.png

Denne siden er under konstruksjon. Se også vår instagramkonto @pusteromlandskap for flere bilder av tidligere prosjekter. 

  • Facebook
  • Instagram

Få liv i bakgård på Kampen, Oslo

En stor og tung asfaltplass i en bakgård på Kampen i Oslo får pergola, sitteområder og dyrkearealer. Beplantningen er stort sett spiselig og lettholdelig - med svevende velduftende blomsterhoder og spiselige blader. 

illuort2.png

Bakgårdshage i Nordre Follo

Et flott sveitserhus savnet hage i bruk; gjerne med stemning av bakgård. Skjermede plasser for middagsgjester og avslapning, pergola som gjør at "baksiden" tas i bruk. Et brosteinkledt inngangsparti/morgenkafffeplass med krukker og prydgress. Snart gror det seg til med flott beplantning; da blir dette en nydelig, frodig liten oase. 

myraspise5.png

Takhage og regnbed på Kampen, Oslo.

.

takhageinsta2.png

Bratt tomt i Nordre Follo blir til flere rom

En plattform av tre bygd rundt en stor og flott blodlønn, en kjøkkenhage med drivhus og bålplass. Et blomsterrikt inngangsparti med pergola. Frukttrær og grønnsaksdyrking; mer liv og habitat. 

sagveien_1_insta.png

Planteplan for enebolig, Bærum.

.

langtbed3.png

Liten DIY-hage på Nesodden

.

Plankikkifacebookannonse.png

Nyoppført hus får moderne naturhage

Et nyoppført, moderne hus på Nordstrand med en flott, bratt og skrinn tomt får en lettstelt og moderne naturhage, med store heller lagt i finkornet grus, med øyer av beplantning som salvie, lavendel og japanstarr. 

IMG_0469.JPEG

Hage i balanse på Oslogrensa

En hage med ekstra fokus på økosystemtjenester og lek; samling og rensing av regnvann for bruk i badestamp, som igjen renses av regnbed med phytoremiderende (rensende) planter. Regnbedet gir estetisk verdi til skiferplassen med pergola og bålplassen bak. Kjøkkenhage, lekestokker og balanse.

illu_kart_1.200.a3.liggende_ferdig_png.png

Planteplan for rekkehushage på Østensjø, Oslo. 

.

blomstsnitt6.png

Skisseprosjekt hage i Rælingen

.

sorenplan45.png

Plan for hage, Nordre Follo

.

instatemplate2-22.png

Skisseplan for rekkehushage på Grefsen, Oslo.

.

fdsfsdfsdfsd.png
bottom of page