top of page

Har du fått et gavekort?

Gratulerer! Her får du mer informasjon om hvordan du kan bruke det. Har du mistet e-posten med gavekortet? Ta kontakt med oss. Se også våre vilkår for kjøp og personvern.

Kurs

Vi holder flere forskjellige digitale kurs i ulike temaer innenfor hagedesign. Det kan være fordypningskurs i hvordan du kan designe din egen eller andres hage, hvordan du kan økodesigne din egen hage, tegneøvelser for hagedesign og mer. Kursene har ulike lengder og omfang. Noen av kursene kommer med opptak av leksjonene du kan se når du vil om du ikke kan være med på selve kursdatoen. Dette er i så fall spesifisert på kurssiden.

Se de ulike kursene du kan være med på og meld deg på her.

Vil du være med på et kurs som er fullt eller allerede i gang? Passer ingen av kursdatoene? Vi kan sette deg på venteliste. Noen av kursene kommer også med opptak. Ta kontakt med oss. 

Bruk av gavekortet: Kurs 

Gavekortene kommer med forskjellige summer knyttet til de ulike kursene. Ønsker du å være med på et kurs som er dyrere enn gavekortsummen, kan du legge inn koden på gavekortet og betale mellomsummen.

Når du har valgt et kurs og klikker deg inn i handlekurven, kan du legge inn koden fra gavekortet under "Gavekort/Giftcard". Dersom du får mellomlegg på summen på gavekortet og prisen for kurset du har valgt, kan du enten betale mellomlegget eller få tilgodesum. Får du tilgodesum må du selv holde orden på beløpet.

Idétime/befaring

Har du fått et gavekort på idétime/befaring, tar du kontakt med oss for å avtale tid. Kontakt oss gjennom kontaktskjema under eller på e-post: post@pusteromlandskap.no

Vi avtaler tid for idétimen. Hjemmebesøk gjelder for områdene Oslo og gamle Akershus. Bor du utenfor disse områdene, kan vi ta idétime over Teams. Da sender du foto + adresse av tomta og noen tanker rundt hva du ønsker deg, så gir vi deg veiledning utfra dette og kartdata. 

Befaring/idétime varer 60 minutter, og du får en kort, skriftlig oppsummering etter idétimen på e-post.

Skal du bruke gavekortet på idétime + enkel skisse, vil du få skriftlig oppsummering og en enkel skisse av forslaget i etterkant av befaringen på e-post. 

Kontakt oss

Skriv til oss, så finner vi en passende prosess for ditt prosjekt. Obs! Husk å sjekke spam-filteret ditt, noen ganger havner e-posten fra oss der. :-)

Takk for melding :-)

bottom of page