Plankikkifacebookannonse.png

Digitalt kurs: Introduksjon til hagedesign
 

Vi har for tiden ingen oppsatte kurs i hagedesign. Du kan melde din interesse i skjemaet under om du vil ha informasjon om neste kurs.

 

I dette kurset får du en introduksjon til hvordan du kan planlegge, tegne og gå i gang med ditt hageprosjekt. Du lærer gjennom teori og praktiske øvelser og felles, digitalt verksted med veiledning. 

Vi skal se på hva som gjør et godt hagerom for sanser, sinn og biologisk mangfold, basert på prinsipper fra kunst og designtenkning. Du får en introduksjon til designprinsipper fra permakultur. Du lærer hvordan du kan gjøre registreringer på tomta, finne frem til reguleringer og info om jord-, sol- og grunnforhold. Vi gjør øvelser for å skisse frem idéer til rom og form, elementer, beplantning og hageplaner utfra tomtas forutsetninger. Deretter lærer du hvordan du kan planlegge gjennomføring og fremdrift for de nye planene dine utfra budsjett og ambisjoner.

Kurset holdes direkte på onsdager fra 18.30-20.30.

Program: 

6.4: Hage og sinn. Hva er et godt sted, og hvordan kan vi skape det? Hagens rom, funksjon og elementer. Introduksjon til designprinsipper fra permakultur.
 

 

13.4: Forberedelser og kartgrunnlag. Du lærer hvordan du finner informasjon om reguleringer for din eiendom, og hvordan vi kan registrere og analysere tomta di, som trær, sol-, jord-, og grunnforhold, kvaliteter og utfordringer, og hvordan lage et kartgrunnlag som du kan skisse videre på i kurset.
 

 

20.4: Formgivning i hagen. Hvordan gå frem for å finne fram til konsept, form og elementer? Vi skisser oss frem til former og idéer til hagen basert på forberedelser og grunnlag. Introduksjon til Sketchup.
 

 

27.4: Planlegging av prosjekt. Vi går gjennom hvordan du kan planlegge fremdrift og gjennomføring av ditt hageprosjekt. Introduksjon til klimatiltak i hagen.
 

4.5: Pause - tid for å jobbe med hageplanen din. 

 

11.5: Åpent nettverksted. Spørsmål og tilbakemelding til prosjekter.

 

Tid: 18.30-20.30

Sted: Teams (nettleser eller program)

Maks 8 deltakere. Pris 4450,-

Betales ved påmelding. 

 

Kurset holdes av landskapsarkitekt Karen Sjølli v/Pusterom landskap.

 

Jeg har erfaring som landskapsarkitekt, hagedesigner, kirkegårdsgartner, permakultur designsertifiseringskurs fra Rancho Mastatal, offtentlig forvaltning som park- og friområdeforvalter i Bymiljøetaten, Oslo. Der var jeg område-, fag- og budsjettansvarlig for driftskontrakt i Oslo sør, og jobbet tett med entreprenør. Jeg ledet og/eller var involvert i store og små prosjekter, som blant annet ny lekeplass på Holmlia, restaurering av turveiene rundt Østensjøvannet og omlegging fra sommerblomster til stauder i Stortingsgata ved Nathionaltheatret. Jeg har også vært vertskap i "Grønt nettverkskonferansen" arrangert i regi av Bad, park og idrett.

imm031_35A2.jpg

Vil du vite mer om neste kurs? 

Takk for interessen :-)

4.png

VILKÅR FOR PÅMELDING

Påmelding er bindende.

Beløpet betales ved påmelding. Ønsker du å betale og melde deg på via Vipps, benytt Pusterom landskaps bedriftsvipps. Husk å skrive e-postadresse. Vipps til nr: #729599

Har du ikke vipps, send oss en e-post, så sender vi deg en vanlig faktura. 

Avgiften er unntatt moms. 


Trenger du å dele opp kursavgiften i flere deler, eller har andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi en løsning. 

Kjøpsbetingelser:

Pusterom landskap er registrert i Brønnøysundregistrene under Sjølli Pusterom, med organisasjonsnummer 923 778 454 MVA.

Generelle kjøpsbetingelser:

Du må være over 18 år for å kjøpe kurs og tjenester hos Pusterom landskap, eller få en foresatt til å kjøpe tjeneste eller kurs til deg. 

Personvern og personopplysninger:
Vi bruker ikke din e-post til reklame fra Pusterom, med mindre du har meldt deg på nyhetsbrev. Vi deler heller ikke e-postadressa di med andre. Du får kun informasjon knyttet til din henvendelse og valg av tjeneste.

Avbestilling:

Avbestilling senere enn 7 dager før kursstart eller ved ikke fremmøte til kurs belastes med full kursavgift. Avbestilling innen fristen må skje skriftlig til post@pusteromlandskap.no eller med angrerettskjema innen nevnte frist for at denne skal være gyldig. Dersom ingen skriftlig beskjed er gitt vil kunden motta faktura for full kursavgift uavhengig av oppmøte. 
Får du sykdom hele eller deler av kurset som forhindrer deg å delta på nettkurset, refunderes hele eller deler av kursavgiften mot fremlagt legeerklæring. 

 

Digitale hagekurs omfattes av angrerettloven paragraf 22, "Varer og tjenester unntatt angrerett". Se veileder til loven her, kap 16.14. 

Ved sykdom eller andre utfordringer som gjør at vi som arrangør må avlyse kurset, kan du få plass på neste kurs, eller få tilbake kursavgift. Ved innstilt kurs vil vi tilbakeføre kursavgiften innen 7 virkedager etter bekreftet innstilt kurs. 

QR kode vipps.png
penstorblader_edited.png
horisontal.png

© 2020 PUSTEROM LANDSKAP

post@pusteromlandskap.no

Oslo, Norge

dottertilsirkel.png