top of page

Om Pusterom landskap

Et grønnere liv med mer livsglede og ro, er målene for hagene og uterommene vi tegner. Planene tilpasses etter dine ønsker og tomtas forutsetninger. Vi balanserer økologi med estetikk for å skape rom for øyeblikk; avslapning, måltider og utfoldelse. 

Hva vi tilbyr

I designet vårt kombinerer tradisjonelle naturmaterialer med moderne og økologisk designtenkning. Vi former rammer for et grønnere liv med mer livsglede; uterom som du, planter, insekter og dyr kan puste ut i. Vi gir også forslag på hvordan du kan håndtere lokale og større klimautfordringer - slik som for eksempel overvann og tap av biologisk mangfold - i hagen. 

 

Vi holder til i Oslo og tar på oss oppdrag på hele østlandet. Vi tegner hager, bakgårder, borettslag, planteplaner og andre tiltak i uteområder, og gjør undervisningsoppdrag for landskapsarkitekturfag og gjennom våre egne kurs.

 

Vi bistår også med rådgivning for arkitekter, kommuner og andre innenfor landskapsarkitektur, klimadesign, planteplaner og mulighetsstudier/stedsutvikling. Vi designer gjerne med gjenbruk og materialer som allerede finnes på tomta. 

Har du lyst til å lære mer om hagedesign for din egen eller andres hage eller uterom? Se kursene vi tilbyr.

Pusterom landskap har organisasjonsnummer: 923 778 454 MVA. Les om personvernet vårt her, og vilkår for påmelding av kurs her.

Pusterom landskap ble etablert senåret 2019 av Karen Sjølli.

Karen har tidligere arbeidet som park- og friområdeforvalter i Bymiljøetaten i Oslo kommune, med forvaltning-, drift- og prosjektlederansvar i ulike anlegg og prosjekt innenfor Oslo sør, og har praktisk erfaring fra grøntanlegg og kirkegårder som skjøtselsgartner i til sammen ti somre. Seks år som assistent i Uloba har økt innsikten for hvordan landskap kan bli mer tilgjengelig og inkluderende for alle, uansett forutsetning. 

Karen Sjølli er utdannet landskapsarkitekt ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), med årsstudium kunst og design på HiOA. Utdanningen er spesialisert mot detaljprosjektering, plantedesign og økologisk design, naturbaserte rensesystemer og overvannshåndtering, samt strategisk landskapsplanlegging rettet mot lokalsamfunn. I tillegg har Karen spesialisert seg på permakulturdesign gjennom et 90 timers kurs fra Rancho Mastatal, og er spaltist for magasinet Hageliv og uterom, utgitt av Egmont forlag. 

imm031_35A2.jpg

Kontakt oss

Så finner vi en passende prosess for ditt prosjekt. Obs! Husk å sjekke spam-filteret ditt, noen ganger havner e-posten fra oss der. :-)

Tlf: +47 97 06 58 97

Takk for henvendelsen.

bottom of page