top of page

Vilkår for påmelding og kjøp av kurs

Påmelding til kurs er bindende.

Kursavgiften betales via våre nettsider, gjennom betalingstjenesten Stripe eller Vipps eller gavekort. Ønsker du å betale via faktura, ta kontakt med oss. Kursavgift er unntatt moms. Benytter du et gavekort, skriv inn koden i "Gavekort"-feltet når du gjennomfører kjøpet i kassen. 


Trenger du å dele opp kursavgiften i flere deler, eller har andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi en løsning. 

Kjøpsbetingelser:

Selgeren er Pusterom landskap er registrert i Brønnøysundregistrene under Sjølli Pusterom, med organisasjonsnummer 923 778 454 MVA. Kjøper er den personen som bestiller.

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet på vår nettside (herunder opplysninger om arrangementets tid, sted, innhold, pris og betingelser).

Opphavsrett 

Opphavsrett til innhold tilhører Pusterom landskap. Deltagere/kjøperen har ikke lov til å bruke kursmateriell til fremvisninger eller undervisning i egen regi, med mindre slik tillatelse er avtalt på forhånd.

Kursets gjennomføring 

Kurset gjennomføres direkte og digitalt med mindre noe annet er opplyst. Opptak av kursleksjonene blir kun gitt der det er spesifisert. Kurset blir gjennomført på Microsoft Teams om ikke annet er oppgitt. Deltaker er selv ansvarlig for å ha gjort seg kjent med programvaren og til å logge seg inn i god tid til leksjonen starter. Selger kan ikke holdes ansvarlig for at kjøper ikke lykkes med å logge seg på eller at kjøper opplever å ikke kunne koble til kamera og/eller lyd. 

Generelle kjøpsbetingelser:

Du må være over 18 år for å kjøpe kurs og tjenester hos Pusterom landskap, eller få en foresatt til å kjøpe tjeneste eller kurs til deg. Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK). Kursvirksomhet med tilhørende kursmateriell er fritatt for mva.

Ved påmelding skal kunden oppgi sin mailadresse, postadresse og telefonnummer. Det er til mailadressen kunden vil motta kursmateriell og link til kurset.

Personvern og personopplysninger:
Vi bruker ikke din e-post til reklame fra Pusterom, med mindre du har meldt deg på nyhetsbrev. Vi deler heller ikke e-postadressa di med andre. Du får kun informasjon knyttet til din henvendelse og valg av tjeneste, samt kursmateriell. 

Avbestilling:

Hagekursene foregår live/direkte. Digitale hagekurs omfattes av angrerettloven paragraf 22, "Varer og tjenester unntatt angrerett". Se veileder til loven her, kap 16.14. Avbestiller du plassen din inntil tre uker før kursstart kan du få refundert avgiften i sin helhet. Avbestilling mellom 3 og 1 uke før kursstart gir 50 % refusjon. Avbestilling siste uken, sykdom, eller annet forfall, gir ikke rett til refusjon. Får du sykdom hele eller deler av kurset som forhindrer deg å delta på nettkurset kan du få reservert en kursplass på et annet kurs.

Arrangør kan avlyse et kurs på grunn av force majeure, sykdom, eller for få påmeldte. Ved avlysning vil man få valget mellom å reservere plass på et senere kurs, eller få beløpet refundert i sin helhet. Utover dette har deltakerne ikke krav på erstatning.

Avbestilling innen fristen må skje skriftlig til post@pusteromlandskap.no eller med angrerettskjema innen nevnte frist for at denne skal være gyldig. Dersom ingen skriftlig beskjed er gitt vil kunden motta faktura for full kursavgift uavhengig av oppmøte. 

Kjøpsvilkår for betalingstjenester:

Vipps:

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.​

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Stripe: Om en betaler med Visa eller Mastercard for tjenester på nettsiden vil personlig informasjon som kortnummer sendes til Stripe for behandling av betalingen.

Gavekort kan ikke byttes mot kontanter.

Vilkår for kjøp og bruk av gavekort 

Gavekort kjøpes på pusteromlandskap.no/gavekort og er gyldig i 3 år, 36 måneder etter kjøpsdato. 


Gavekortene blir levert på e-post. Kjøper kan velge om gavekortet sendes til seg selv eller rett til mottaker. Gavekortet leveres med en unik kode, som kan benyttes ved kjøp på hjemmesiden (nettkurs) eller på idétime i hagen (avtales på e-post). 

Ved bruk av gavekort på befaring, gjelder hjemmebesøk i området Oslo og gamle Akershus, ellers foregår idétimen over nett (på Teams eller annen videosamtale). 

Gavekortets sum kan også brukes i som delbetaling i et kjøp med høyere sum. Brukes gavekortet på en sum som er lavere enn gavekortets verdi, får du en sum til gode som kan benyttes på nettsiden. Bruker må selv holde kontroll på eventuell tilgodesum.

Gavekortet mottas på e-post. Hvis e-posten blir borte, kan vi utsende ny e-post med gavekortet. Ta kontakt med oss dersom du mister gavekortet. 

Vipps:

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.​

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Stripe: Om en betaler med Visa eller Mastercard for tjenester på nettsiden vil personlig informasjon som kortnummer sendes til Stripe for behandling av betalingen.

Gavekort kan ikke byttes mot kontanter.

bottom of page